plafond, wanden, verven, schilderen
Over Tooms Schilderwerken

De schilder met het hart op de kwast

Zoek je een schilder die zo goedkoop mogelijk een blik verf naar binnen gooit? Dan bent u bij Tooms schilderwerken helaas niet aan het juiste adres. Wij schilderen met passie voor mooi en kwalitatief schilderwerk. Eerlijk advies, prettige samenwerking en blije klanten zijn voor ons essentieel.  Dit zijn dan ook redenen waarom wij al jaren voor de zelfde klanten mogen werken.

Wij denken mee van A tot Z en garanderen altijd 5 jaar garantie. Want ook na "de klus" geklaard te hebben blijven wij betrokken. Voor ons een logische service, maar in de praktijk toch 1 van de factoren die Tooms Schilderwerken uit Ridderkerk uniek maakt. 

Snel beschikbaar, Persoonlijk en oog voor detail. 

Als je met spoed een schilder nodig hebt is het niet leuk om te horen dat er over 5 maanden pas plaats is in de agenda. Daarom zorgen wij altijd dat we op korte termijn beschikbaar kunnen zijn. Na het doornemen van de gewenste werkzaamheden gaan wij snel aan de slag. 

Wij werken voor zowel particulieren als zakelijke klanten, maar ook VVE's weten ons te vinden. We kijken er naar uit om ook voor jou aan de slag te gaan!

Allround schilder uit Ridderkerk

Ben je op zoek naar een professionele schilder in Ridderkerk e.o. voor al je binnen- en buitenschilderwerk? Zoek niet verder! Toom schilderwerken biedt allround schildersdiensten aan voor zowel particulieren als bedrijven.

Of het nu gaat om het verven van een hele woning of het opknappen van één kamer, wij hebben de kennis en ervaring om je te helpen om je huis of bedrijfspand te transformeren. Wij gebruiken alleen hoogwaardige verfproducten om ervoor te zorgen dat het eindresultaat van ons werk perfect is.

Daarnaast bieden wij ook houtrotreparatie aan, zodat je er zeker van kunt zijn dat je huis of pand in topconditie blijft. Wij werken snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat het schilderwerk zo min mogelijk hinder veroorzaakt.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij jou kunnen helpen met onze allround schildersdiensten. Wij kijken ernaar uit om van jouw project een succes te maken!"

Contact

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan voor je schilderwerk.

Liever bellen of mailen?
Tel: +31 (0)6 449 681 21
E-mail: info@toomsschilderwerken.nl

Werkgebieden
Tooms Schilderwerken is werkzaam in o.a. Ridderkerk, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Barendrecht, Alblasserdam, Heerjansdam, Puttershoek, Mijnsherenland, Rotterdam, Capelle aan den Ijssel, Papendrecht, Sliedrecht e.o.

Stel een vraag