deur, kozijn,verven, buiten
Buiten deuren en kozijnen laten verven?
deur, kozijn,verven, buiten

Bescherm deuren en kozijnen met kwaliteitsverf

Je buiten deuren en kozijnen krijgen door de seizoenen heen flink wat te verdragen: zon, regen, wind, etc. Kwalitatief schilderwerk is belangrijk om de juiste bescherming te bieden tegen vocht en houtrot. Besparen op goed schilderwerk lijkt op korte termijn een kleine winst maar op langer termijn een flinke kostenpost. Door achterstallig onderhoud kunnen flinken problemen onstaan die vele malen kostbaarder zijn dan tijdig alles te onderhouden. Op zoek naar een vakkundige schilder die alles strak in de lak kan zetten? Tooms schilderwerken staat voor je klaar.

Afspraak maken

Allround schilder uit Ridderkerk

Of het nu gaat om kozijnen laten schilderen, de trap laten verven of de gehele woning, Tooms schilderwerken weet je woning op ambachtelijke wijze te voorzien van kwalitaitef schilderwerk. Door te werken met kwalitatieve Sikkens verf wordt het geverfte materiaal optimaal beschermd tegen vocht en houtrot en kun je er weer jaren tegen aan.

Wat kost het om buiten deuren en kozijnen te laten verven?

De kosten van het schilderen van deuren en kozijnen hangt af van diverse factoren. Om een goed antwoord te kunnen geven maken wij graag een offerte voor je. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste prijs betaald.

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan.

Hoe lang gaat schilderwerk mee?

Ons schilderwerk gaat over het algemeen 5 tot 7 jaar mee waarvan je 5 jaar verzekerd bent van garantie. Deze garantie kunnen wij geven doordat wij werken met hoogwaardige en kwalitatieve verf van Sikkens. Hoe lang het schilderwerk daadwerkelijk mee gaat hangt mede af van het onderhoud. Wanneer het regelmatig goed wordt gereinigd, gaat het langer mee. 

Wanneer kan er gestart worden met het schilderwerk?

Afhankelijk van verschillende factoren als drukte, weersomstandigheden en luchtvochtigheid bepalen we in overleg wanneer de werkzaamheden kunnen plaats vinden. 

Contact

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan voor je schilderwerk.

Liever bellen of mailen?
Tel: +31 (0)6 449 681 21
E-mail: info@toomsschilderwerken.nl

Werkgebieden
Tooms Schilderwerken is werkzaam in o.a. Ridderkerk, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Barendrecht, Alblasserdam, Heerjansdam, Puttershoek, Mijnsherenland, Rotterdam, Capelle aan den Ijssel, Papendrecht, Sliedrecht e.o.

Stel een vraag