Schilderwerk, ridderkerk, omstreken
Wanden en plafonds laten verven?

Een frisse en verzorgde uitstraling.

Het laten verven van uw wanden en plafonds zorgt voor een frisse en verzorgde uitstraling van uw woning. Wanneer wij bij u aan de slag gaan starten wij met de juiste voorbereiding. Zo dekken wij alles netjes af zodat er geen ongewenste verf kan verdwalen. Vervolgens schuren wij het oppervlakte en maken deze grondig schoon en vet vrij. Om tot het perfecte resultaat te komen brengen wij een onderlaag aan voor we starten met verven. Nog aan het twijfelen welke kleur het beste bij uw woning past? U kunt bij ons ook terrecht voor een uitgebreid kleuradvies.

Allround schilder uit Ridderkerk

Of het nu gaat om kozijnen laten schilderen, de trap laten verven of de gehele woning, Tooms schilderwerken weet je woning op ambachtelijke wijze te voorzien van kwalitaitef schilderwerk. Door te werken met kwalitatieve Sikkens verf wordt het geverfte materiaal optimaal beschermd tegen vocht en houtrot en kun je er weer jaren tegen aan.

Contact

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan voor je schilderwerk.

Liever bellen of mailen?
Tel: +31 (0)6 449 681 21
E-mail: info@toomsschilderwerken.nl

Werkgebieden
Tooms Schilderwerken is werkzaam in o.a. Ridderkerk, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Barendrecht, Alblasserdam, Heerjansdam, Puttershoek, Mijnsherenland, Rotterdam, Capelle aan den Ijssel, Papendrecht, Sliedrecht e.o.

Stel een vraag