keuken, schilderen,verven, keukenkastjes
Je keuken laten schilderen?
schilderwerk, keuken, kastjes

Je wilt je keuken laten schilderen door een professionele schilder?

Het is niet altijd nodig om een compleet nieuwe keuken aan te schaffen als deze nog in goede staat is. In plaats daarvan laten steeds meer mensen hun keuken opfrissen door de kastjes te voorzien van een nieuwe kleur verf. Naast dat het een snellere oplossing is, is het ook nog een voordelige manier om je keuken een compleet andere look te geven. .Tooms schilderwerken is gespecialiseerd in het verven van je keuken en kunnen je voorzien van het juiste kleuradvies. 

Afspraak maken

Allround schilder uit Ridderkerk

Of het nu gaat om kozijnen laten schilderen, de trap laten verven of de gehele woning, Tooms schilderwerken weet je woning op ambachtelijke wijze te voorzien van kwalitaitef schilderwerk. Door te werken met kwalitatieve Sikkens verf wordt het geverfte materiaal optimaal beschermd tegen vocht en houtrot en kun je er weer jaren tegen aan.

Contact

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan voor je schilderwerk.

Liever bellen of mailen?
Tel: +31 (0)6 449 681 21
E-mail: info@toomsschilderwerken.nl

Werkgebieden
Tooms Schilderwerken is werkzaam in o.a. Ridderkerk, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Barendrecht, Alblasserdam, Heerjansdam, Puttershoek, Mijnsherenland, Rotterdam, Capelle aan den Ijssel, Papendrecht, Sliedrecht e.o.

Stel een vraag